DRUK

MET COLLEGA'S

DRUK, DRUK, DRUK!

Soms lijkt het alsof alles in het werk zowel belangrijk als dringend is en dat maakt dat de agenda’s zo overvol raken. En dan nog die uitpuilende inbox , te lange vergaderingen en de echt belangrijke werkzaamheden die (te) lang blijven liggen..

Herken je dit bij jezelf en/of in jouw team? En willen jullie meer rust? Dan is een Druk tafelgesprek in samenwerking met Marieke ‘De Fotografe’ echt iets voor jullie! Een goed gesprek, op een bijzondere locatie met Borrels & Bites en als super afsluiter twee prachtige foto’s (profiel en casual) van elke teamlid!

Druk aan tafel

“Voorkom dat druk, te druk wordt! Zorg ervoor dat je niet ‘opbrandt’ en plezier blijft houden in dat wat je doet!”

HOE BEGIN JE?

Like, volg en check als eerste onze tips op Facebook en Instagram.

Instagram

En? HEB JE EEN GOED GEVOEL BIJ DRUK?
LAAT JE COACHEN DOOR ONS!

Druk Tafelgesprek

Aan tafel ! Neem eens tijd voor jezelf en jouw collega’s. Tijd om eens echt bij te kletsen over wat jullie belangrijk vinden in jullie werk en waar jullie ambities liggen. In een informele sfeer praten met elkaar over ‘druk zijn’ en wat je kan doen om te ontstressen.

Wij nemen jullie, in vier eenvoudige stappen mee naar een rustig, druk werkzaam leven. Jullie krijgen eenvoudige, praktische en effectieve tips, waarmee jullie direct aan de slag kunnen. En dat onder het genot van een hapje en een drankje. Heerlijk toch! Alle ingrediënten voor een gezellige en leerzame ochtend/middag/avond met jullie team. Tijdens dit gesprek zal Marieke foto’s van jullie maken en krijgen jullie twee foto’s van jezelf (profiel en casual) als aandenken aan een super informatief en leerzaam samenzijn!

0
MINUTEN

Tot max. 12 personen. Het Druk Tafelgesprek is ook mogelijk zonder fotograaf.

    Aantal personen

    Druk Tafelgesprek met fotograaf?


    Door gebruik te maken van dit contactformulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het pricacybeleid van Druk Coaching.