DRUK

EN JIJ

Gun jezelf een
rustig druk leven

Of je nou ondernemer bent, (alleenstaande) vader of moeder van, student of een baan hebt met een hoge werkdruk, gun jezelf een rustig, druk leven! Een leven waarin je de tijd hebt dingen te doen die voor jou belangrijk zijn! Laat je door ons in vier eenvoudige stappen, coachen naar een rustiger bestaan. Je krijgt tools om rust terug te brengen in jouw dag, je leert prioriteiten stellen, keuzes maken en op te komen voor jouw belangen. Je krijgt feedback van ons, we houden je een spiegel voor en we zijn ‘jouw stok achter de deur’. Wij lopen mee op jouw weg naar succes!

Succes met druk

“Voorkom dat druk, te druk wordt! Zorg ervoor dat je niet ‘opbrandt’ en plezier blijft houden in dat wat je doet!”

HOE BEGIN JE?

Like, volg en check als eerste onze tips op Facebook en Instagram.

Instagram

En? Heb je een goed gevoel bij Druk?
Laat je coachen door ons!

Druk
Individuele coaching

Heb je behoefte aan een individueel coachingstraject, waarin we de tijd hebben om samen met jou in te zoomen op jouw persoonlijke ontwikkelingsbehoefte en gericht te werken aan datgene waar jij op vast dreigt te lopen? Dan is dit voor jou de perfecte mogelijkheid.

0
MINUTEN
  Door gebruik te maken van dit contactformulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het pricacybeleid van Druk Coaching.

  Druk
  inspiratiesessie

  Vind je een coachingstraject van meerdere sessies teveel van het goede en denk je voldoende te hebben aan 1 inspirerend gesprek van 90 minuten, waarin je tips krijgt aangereikt om in rustiger vaarwater te komen? Dan is dit een prima optie!

  0
  MINUTEN
   Door gebruik te maken van dit contactformulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het pricacybeleid van Druk Coaching.