DRUK

MET VRIENDEN

We moeten nodig weer
een keer afspreken…

Ben je druk en kom je niet of nauwelijks toe aan de dingen die voor jou belangrijk zijn? Heb je het gevoel teveel ballen in de lucht te moeten houden en hebben jouw vrienden dat gevoel ook? Zie je ze daardoor te weinig en blijft het vaak bij ‘we moeten nodig eens afspreken?.’ Dan is een Druk Keukentafelgesprek echt iets voor jou! Samen met jouw vrienden lekker onthaasten!

Aan tafel met Druk

“Lekker in jouw vertrouwde omgeving en alleen wanneer het jou uitkomt! Gun je zelf een rustig druk leven.”

HOE BEGIN JE?

Like, volg en check als eerste onze tips op Facebook en Instagram.

Instagram

En? Heb je een goed gevoel bij Druk?
Nodig ons dan uit voor een goed gesprek

Druk keukentafel gesprek

In dit Druk keukentafelgesprek ga je met jouw vrienden aan tafel en komt Druk bij jou thuis om in een informele sfeer te praten met elkaar over druk zijn en wat je kan doen om te ontstressen. Jullie krijgen eenvoudige, praktische en effectieve tips, waarmee jullie direct aan de slag kunnen. Jij zorgt voor een hapje en een drankje, wij voor het goede gesprek. Heerlijk toch! Alle ingrediënten voor een gezellig en leerzaam samenzijn met de mensen die voor jou belangrijk zijn.

0
MINUTEN

Prijs per persoon / minimaal 6 personen

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Bij een groep van 8 personen of meer (tot max 10 pers.) krijgt de gastvrouw of gastheer een leuke korting
Aantal vrienden

Door gebruik te maken van dit contactformulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het pricacybeleid van Druk Coaching.

DRUK

EN JIJ

Gun jezelf een
rustig druk leven

Of je nou ondernemer bent, (alleenstaande) vader of moeder van, student of een baan hebt met een hoge werkdruk, gun jezelf een rustig, druk leven! Een leven waarin je de tijd hebt dingen te doen die voor jou belangrijk zijn! Laat je door ons in vier eenvoudige stappen, coachen naar een rustiger bestaan. Je krijgt tools om rust terug te brengen in jouw dag, je leert prioriteiten stellen, keuzes maken en op te komen voor jouw belangen. Je krijgt feedback van ons, we houden je een spiegel voor en we zijn ‘jouw stok achter de deur’. Wij lopen mee op jouw weg naar succes!

Succes met druk

“Voorkom dat druk, te druk wordt! Zorg ervoor dat je niet ‘opbrandt’ en plezier blijft houden in dat wat je doet!”

HOE BEGIN JE?

Like, volg en check als eerste onze tips op Facebook en Instagram.

Instagram

En? Heb je een goed gevoel bij Druk?
Laat je coachen door ons!

Druk
Individuele coaching

Heb je behoefte aan een individueel coachingstraject, waarin we de tijd hebben om samen met jou in te zoomen op jouw persoonlijke ontwikkelingsbehoefte en gericht te werken aan datgene waar jij op vast dreigt te lopen? Dan is dit voor jou de perfecte mogelijkheid.Door gebruik te maken van dit contactformulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het pricacybeleid van Druk Coaching.

Druk
inspiratiesessie

Vind je een coachingstraject van meerdere sessies teveel van het goede en denk je voldoende te hebben aan 1 inspirerend gesprek van 90 minuten, waarin je tips krijgt aangereikt om in rustiger vaarwater te komen? Dat is dit een prima optie!

0
MINUTENDoor gebruik te maken van dit contactformulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het pricacybeleid van Druk Coaching.